Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © belga

Gentenaar (31) die verdacht wordt van verkrachting en aanzetten tot prostitutie opnieuw aangehouden

Een 31-jarige man uit Gent die verdacht wordt van verkrachting en aanzetten tot prostitutie is deze week opnieuw aangehouden. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Ieper, vandaag. Hij stond geseind nadat hij zijn voorwaarden voor vrijlating had geschonden.

 1. Opnieuw gigantische heilbot van 155 kilogram binnengebracht in Gentse viswinkel: “Normaal worden die rechtstreeks naar Japan verscheept”
  Gentbrugge

  Opnieuw giganti­sche heilbot van 155 kilogram binnenge­bracht in Gentse viswinkel: “Normaal worden die recht­streeks naar Japan verscheept”

  De viswinkel ‘Zuiver op de Graat’ kreeg een bijzondere bestelling binnen woensdagochtend: een heilbot van meer dan 150 kilogram. Meestal worden zo’n vissen rechtstreeks naar Japan versleept maar door de coronacrisis geraken ze daar minder vlot. Een buitenkans dus voor lokale vishandelaars om zo’n kanjer op de kop te tikken.
 2. Leen Dhoore is Covid-commissaris van EuroMillions League: “Bal ligt in ons kamp, herstart moet lukken”

  Leen Dhoore is Co­vid-commissa­ris van EuroMilli­ons League: “Bal ligt in ons kamp, herstart moet lukken”

  Leen Dhoore - verantwoordelijke voor regionale operaties in Oost- en West-Vlaanderen bij het ondersteunend bedrijf voor preventie en bescherming Mensura - is ideaal geplaatst om advies te verlenen in verband met de veiligheid en de gezondheid van de profclubs in de EuroMillions League. Zij volgt van nabij de volleyballers bij Liga A-ploeg Caruur Gent en werd aangesteld als Covid-commissaris om alles in de juiste banen te leiden.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond