Voorstelling van de autocarreizen naar Gent aan de Bijloke.
Volledig scherm
Voorstelling van de autocarreizen naar Gent aan de Bijloke. © Jill Dhondt

Gent klopt aan bij autocarbedrijven: “We willen deze winter veel toeristen ontvangen”

GentDe vereniging van autocars, de Gentse hoteliers en Visit Gent hebben een unieke samenwerking op poten gezet. Samen willen ze groepsreizen met de bus naar Gent in de kijker zetten, door totaalpakketten aan te bieden. “Het Lichtfestival en de Winterfeesten zullen grote trekkers zijn.”

 1. AA Gent gooide met nul op zes de knalprestatie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”
  voetbal 1A

  AA Gent gooide met nul op zes de knalpresta­tie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”

  Op enkele weken tijd kan er heel wat veranderen. Het AA Gent dat we zagen in de 6-1-overwinning tegen Club Brugge leek in niets op de Buffalo’s die zondagavond met 1-0 de boot ingingen op bezoek bij KV Kortrijk. De troepen van Hein Vanhaezebrouck startten bijzonder zwak aan de partij en ook ervaren rot Sinan Bolat kon achteraf niet meteen de vinger op de wonde leggen.
 2. Jongeman (20) die agenten kopstoot en trap in gezicht gaf in Overpoort moet zich binnenkort al verantwoorden voor rechter
  Gent

  Jongeman (20) die agenten kopstoot en trap in gezicht gaf in Overpoort moet zich binnenkort al verantwoor­den voor rechter

  Maandagavond werd in Overpoort het startschot gegeven voor het nieuwe academiejaar. De avond leek rustig te verlopen, tot een heethoofd daar toch verandering in bracht. Toen de agenten hem en een andere jongen uit elkaar haalde tijdens een ruzie, kon hij die tussenkomst maar matig appreciëren. Hij trakteerde de agenten op een kopstoot en een trap in het gezicht. Over drie weken moet hij zich verantwoorden voor de correctionele rechtbank wegens onder andere het toedienen van opzettelijke slagen aan agenten.