Buffalo-burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) met de ‘juiste’ kleur.
Volledig scherm
Buffalo-burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) met de ‘juiste’ kleur. © Yves Masscho

Gent kleurt blauw(-wit) op 1 mei: groot scherm en groot feest voor bekerfinale

Met een Buffalo als burgemeester, laat het Gentse schepencollege er geen (groen) gras over groeien. De dag nadat KAA Gent zich woensdagavond naar de bekerfinale trapte, besliste het schepencollege al dat op 1 mei alles in het teken van het voetbal zal staan. Gent kleurt die dag dus niet rood, zoals andere jaren, maar blauw-wit.

0 reacties

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Wakeboarden (ook voor ‘dummies’) in Destelbergen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”
    PREMIUM
    Gent / Destelbergen

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Wakeboar­den (ook voor ‘dummies’) in Destelber­gen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: wakeboarden aan een kabel op het Damslootmeer naast de E17 in Destelbergen, bij Wakepark Gent.