Vlnr Fotograaf Dirk Heyndrickx, auteur Robert Declerck, schepen van Toerisme Bram Van Braeckevelt, burgemeester Mathias De Clercq, Ganesha Vancoillie (The Fallen Angels) en Sara Van Damme (Boon).
Volledig scherm
Vlnr Fotograaf Dirk Heyndrickx, auteur Robert Declerck, schepen van Toerisme Bram Van Braeckevelt, burgemeester Mathias De Clercq, Ganesha Vancoillie (The Fallen Angels) en Sara Van Damme (Boon). © WVO

Gent is eerste Vlaamse stad in boekenreeks ‘111 plekken die je gezien moet hebben’: “Vooral voor de echte Gentenaar”

Vrijdag werd het boek ‘111 plekken in Gent die je gezien moet hebben’ voorgesteld in het Gentse stadhuis. Het boek met 111 insider tips over Gent is het eerste over een Vlaamse stad in de 111-reeks van de Nederlandse uitgeverij THOTH.

  1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
    Spaargids.be

    Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

    De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.