De inkom en toog van Würst
Volledig scherm
De inkom en toog van Würst © VDS

Gent heeft weer een Würst, en het is een mooie

Open sinds vandaag: Würst, versie 2.0. Zonder Jeroen Meus, met drie Gentse ondernemers aan het roer. En vooral, op een interessante locatie en in een prachtig pand.

2 reacties

 • Gilbert De Keyser

  3 jaar geleden
  Prachtig, het nieuwe Würst pand. Hopelijk is daar een ernstig financieel plan aan vooraf gegaan. Hoe slaagt een Würst er in om nu te slagen waar de Jeroen Worst en niet in slaagde rendabel te zijn. "Het concept blijft hetzelfde" doet mij rillen. Realiseren jonge, ondernemingslustige,mensen zich dat een faillissement de rest van je leven kan hypothekeren. Succes gewenst in elk geval!
 • Martien Smekens

  3 jaar geleden
  Ben er daarnet binnen geweest. Super locatie, heel veel keuze en leuk ingericht. Een aanrader!
 1. Blaarmeersen beleeft rustige en zonnige woensdagnamiddag: “Voorlopig lijken de maatregelen hun vruchten af te werpen”
  Gent

  Blaarmeer­sen beleeft rustige en zonnige woensdagna­mid­dag: “Voorlopig lijken de maatrege­len hun vruchten af te werpen”

  Onder een stralende zon zochten 1.500 bezoekers woensdagnamiddag verkoeling en vertier aan de Blaarmeersen. De laatste tijd is de combinatie van het recreatiedomein en zomerse temperaturen haast een garantie op relletjes, maar omstreeks 17.15 uur waren er nog steeds zo goed als geen problemen gemeld. Opvallend is wel dat er een klein legertje security- en politiemensen klaarstaat om eventuele problemen snel de kop in te drukken.