De inkom en toog van Würst
Volledig scherm
De inkom en toog van Würst © VDS

Gent heeft weer een Würst, en het is een mooie

Open sinds vandaag: Würst, versie 2.0. Zonder Jeroen Meus, met drie Gentse ondernemers aan het roer. En vooral, op een interessante locatie en in een prachtig pand.

2 reacties

 • Gilbert De Keyser

  3 jaar geleden
  Prachtig, het nieuwe Würst pand. Hopelijk is daar een ernstig financieel plan aan vooraf gegaan. Hoe slaagt een Würst er in om nu te slagen waar de Jeroen Worst en niet in slaagde rendabel te zijn. "Het concept blijft hetzelfde" doet mij rillen. Realiseren jonge, ondernemingslustige,mensen zich dat een faillissement de rest van je leven kan hypothekeren. Succes gewenst in elk geval!
 • Martien Smekens

  3 jaar geleden
  Ben er daarnet binnen geweest. Super locatie, heel veel keuze en leuk ingericht. Een aanrader!
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.