Zes verschillende brouwers leverden elk hun eigen Gents biertje voor de box
Volledig scherm
Zes verschillende brouwers leverden elk hun eigen Gents biertje voor de box © Wannes Nimmegeers

Gent heeft nu ook een eigen bierbox

In Gent wordt meer en meer bier gebrouwen en dus kon een bierbox met bijhorende bierwandeling niet lang op zich laten wachten. Gents taxi-chauffeur Joeri Cools ontwikkelde de box die vanaf zaterdag in de grote bierhandels ligt. “Ik maakte eerder zo’n box voor Meetjeslandse bieren en die verkocht in geen tijd uit. Ik verwacht dat de Gentse versie even populair zal zijn, want Gent is een bierstad”, zegt hij.

0 reacties

  1. Op gesprek bij Geert Merchiers, de Oost-Vlaamse procureur des Konings: “Je moet als magistraat niet in een ivoren toren wonen, maar met beide voeten in het leven te staan”
    PREMIUM
    Gent

    Op gesprek bij Geert Merchiers, de Oost-Vlaam­se procureur des Konings: “Je moet als magistraat niet in een ivoren toren wonen, maar met beide voeten in het leven te staan”

    Top magistraat Geert Merchiers (57) is al een lange tijd gepokt en gemazeld binnen het parket van Oost-Vlaanderen waar hij al verschillende functies uitoefende. Als provinciaal procureur zet hij in Oost-Vlaanderen de lijnen uit over hoe criminelen in de provincie worden vervolgd. Wij hadden een gesprek met deze magistraat over zijn job, zijn blik op justitie en de uitdagingen van de toekomst.