Friturist Stefaan van Stefano’s place in de Overpoort.
Volledig scherm
Friturist Stefaan van Stefano’s place in de Overpoort. © Jan De Meuleneir / Photo News

Geliefde frituur Stefano’s Place in Overpoort bestaat 5 jaar: klanten krijgen cadeautje mee bij bestelling

GentElke student in Gent kent Stefano’s Place, een geliefde frituur in de Overpoort. Stefaan De Meyer (45) leerde de knepen van het vak door meer dan tien jaar in De Gouden Saté te werken. Deze week bestaat zijn eigen frituur 5 jaar en dat viert hij samen met zijn klanten. Zolang de voorraad strekt, krijgen ze een presentje mee naar huis als ze een bestelling van minstens 10 euro plaatsen.

  1. Gurbet (39) voor haar frituur in Langemunt aangevallen door man met rottweiler: “Plots kwam hij recht op mij afgestormd”
    PREMIUM
    Gent

    Gurbet (39) voor haar frituur in Langemunt aangeval­len door man met rottweiler: “Plots kwam hij recht op mij afgestormd”

    Gurbet Cetinkaya (39), het bekende gezicht achter frituur ‘De Lange Friet’ in de Langemunt, is donderdagavond het slachtoffer geworden van een vreemde aanval in haar zaak. Een man van eind de dertig viel haar rond 22.30 uur aan en schold haar daarbij uit met racistische verwensingen. De dolleman had ook een rottweiler aan de leiband. “Mochten er geen klanten geweest zijn, was dit misschien wel fataal afgelopen”, bibbert Gurbet nog na.