Beeld ter illustratie. De wolk is gezien boven de Gentse haven.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. De wolk is gezien boven de Gentse haven. © Wannes Nimmegeers

Gele wolk boven Gentse haven niet gevaarlijk voor omwonenden

Een gele wolk die ter hoogte van de Pantserschipstraat in de Gentse haven gezien is, drijft af naar het noorden richting Evergem, Kluizen en Langerbrugge. De brandweer laat weten dat de stof niet gevaarlijk is voor bewoners.

6 reacties

 • peter colson

  2 jaar geleden
  Bizar. Een stikstofverbinding is niet giftig, maar als het om verbrandingsmotoren gaat is NOX wel het eerste wat groen opnoemt als levensbedreigend voor mens, dier, milieu en klimaat. Dit verhaaltje stinkt.
 • Laurens Salens

  2 jaar geleden
  Wat een onzin, niet schadelijk.. Zoek eens op wikipedia wat het is en doet. "Bij opnemen in het menselijk lichaam kunnen longbeschadigingen (longoedeem) optreden, doordat het met water salpeterzuur vormt. Ook de rode bloedcellen worden door dit gas aangetast, met als gevolg minder zuurstofopname."
 • Glenn Ledoux

  2 jaar geleden
  Bij opnemen in het menselijk lichaam kunnen longbeschadigingen (longoedeem) optreden, doordat het met water salpeterzuur vormt. Ook de rode bloedcellen worden door dit gas aangetast, met als gevolg minder zuurstofopname Anders is er geen gevaar...
 • Ronny Van de Wal

  2 jaar geleden
  Niet gevaarlijk,stikstofdioxide? Bij opnemen in het menselijk lichaam kunnen longbeschadigingen,(longoedeem),optreden, doordat het met water salpeterzuur vormt. Ook de rode bloedcellen worden door dit gas aangetast, met als gevolg minder zuurstofopname.Hoe in godsnaam kan je nu beweren dat dit niet schadelijk is voor de omgeving?
 • Pete Lepou

  2 jaar geleden
  Niet gevaarlijk? Dieselwagens wel....? Wat een belgenmop.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.