De opera van Gent mag doorgaan met de geplande restauratie, het geld is voorzien
Volledig scherm
De opera van Gent mag doorgaan met de geplande restauratie, het geld is voorzien © Foto James Arthur

Geld voor de opera, tramlijn 7, fietsinfrastructuur, maar niet voor de Dampoort

Het Vlaamse regeerakkoord ligt op tafel. Een turf van 300 bladzijden vol goede voornemens en beloften voor de komende 5 jaren. Ook Gent wordt uiteraard vernoemd, en mag op een paar leuke realisaties rekenen. Alleen die vervloekte Dampoort, al decennialang een zwart punt in de stad, is opnieuw ‘vergeten’. Geen ondertunneling dus, de komende jaren.

2 reacties

 • edmond scheurs

  3 jaar geleden
  het beste is Gent vermijden files parkeer tarieven knippen zone 30 en milieu normen maken deze stad onleefbaar voor NIET geitenwollensokkenbreiers .
 • Georges Onderwater

  3 jaar geleden
  Nog eens 10 jaar langer in de file joepie
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Caruur Gent kent zijn eerste Europese tegenstander: “Arkas Spor Izmir eindigde vierde in de sterke Turkse competitie”
  volleybal CEV Cup

  Caruur Gent kent zijn eerste Europese tegenstan­der: “Arkas Spor Izmir eindigde vierde in de sterke Turkse competitie”

  Het team van Caruur Gent is al een lange tijd bekend. De new-look ploeg wordt een mooie mix van ervaring en aanstormend talent. De spelers van de bekerwinnaars houden hun conditie op peil met beachvolleybal, maar ook in het talententeam van hun land. Voor Tobias Kjær en Niclas Breilin zelfs met het internationaal programma van de nationale ploegen uit Denemarken en Finland.