Vlnr.: Koen Van der Jeugt (coördinator SVK), schepen Tine Heyse en Bert Van Den Broele (Het Pandschap) voor de woning in de Spiegelhofstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr.: Koen Van der Jeugt (coördinator SVK), schepen Tine Heyse en Bert Van Den Broele (Het Pandschap) voor de woning in de Spiegelhofstraat. © Cedric Matthys

Gek of geniaal? Coralie (45) erfde herenhuis en maakte er sociale woning van: “Mijn gemoedsrust is ook veel waard”

GentEen herenhuis erven in Gent en het laten ombouwen tot een sociale woning? Het plan lijkt van de pot gerukt, maar dat is het niet. Coralie Van Leeuwen (45) verhuurt haar woning, vlakbij de Nieuwewandeling, een kwart onder de marktprijs. “Toch ben ik zeker dat mijn geld elke maand op mijn rekening staat.”

  1. IN BEELD. Van ongeloof naar angst naar toch nog feesten. Onze fotograaf keek voetbal in Lochristi
    Lochristi

    IN BEELD. Van ongeloof naar angst naar toch nog feesten. Onze fotograaf keek voetbal in Lochristi

    Overtuigd van een makkelijke overwinning. Zo zakte een massa Buffalo-supporters vanavond af naar het EK-dorp in de Picasso in Lochristi. Groot was dan ook de verbijstering toen onze Rode Duivels al een goal tegen kregen nog voor de eerste pinten besteld waren. Gelukkig sloeg het ongeloof en de angst in de tweede helft alsnog om in blijheid, en daarna euforie. Want winnen, dat deden we uiteindelijk toch. Fotograaf Wannes Nimmegeers bracht de emoties van de avond in beeld.