Een Gentse man (30) die eind mei een dakloze kennis neerstak aan het Sint-Pietersstation is veroordeeld tot een celstraf van 54 maanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Gentse man (30) die eind mei een dakloze kennis neerstak aan het Sint-Pietersstation is veroordeeld tot een celstraf van 54 maanden. © Wannes Nimmegeers

Geen intentie om te doden: 30-jarige Gentenaar die dakloze man neerstak aan Sint-Pietersstation veroordeeld tot 54 maanden cel

GentEen Gentse man (30) die eind mei een dakloze kennis neerstak aan het Sint-Pietersstation is veroordeeld tot een celstraf van 54 maanden. Daarnaast werd hem ook nog een boete van 8.000 euro opgelegd, weliswaar volledig met uitstel.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.