Dansen in het Park 2017 Gent
Volledig scherm
Dansen in het Park 2017 Gent © Yves Masscho

Geen Dansen in het Park, wel openluchtcinema

Omdat dansen op evenementen nog steeds niet is toegestaan, heeft de organisatie van Dansen In Het Park het festival afgelast. Het weekend zomaar aan zich laten voorbij gaan zagen ze ook niet zitten, dus organiseren ze drie avonden na elkaar openluchtcinema met dansfilms in de kijker.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. 
“Zielig en mensonterend”: studentendoop in Overpoort schoffeert passanten én bevoegde schepen
  PREMIUM
  GENT

  “Zielig en mensonte­rend”: studenten­doop in Overpoort schoffeert passanten én bevoegde schepen

  Studentes op de knieën, de handen op de rug en voor hen een plas braaksel: de foto die een Gentse eerder deze week in de Overpoort maakte, plaatst opnieuw vraagtekens bij de activiteiten van sommige studentenverenigingen. “Ik wou gewoon niet dat mijn zoontje dit wansmakelijke tafereel zag.” De Dienst Studentenaangelegenheden is not amused, maar kan weinig doen, klinkt het.