Dit had beter gekund, qua locatie.
Volledig scherm
Dit had beter gekund, qua locatie. © RV

Frituur Lily serveert eten voor kampioenen. Of was het toch Delhaize?

GentLocatie is alles, zeker als het over reclame gaat. En dan is deze locatie - in combinatie met het thema - misschien niet zo goed gekozen. “Eet als een kampioen”, schreeuwt het bord boven Frituur Lily aan de Vlaamsekaai in Gent. Goed voor een glimlach bij de oplettende passanten.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Studentenclub vraagt om kaartjes en tekeningen te sturen naar vicepreses Dali (20) die zwaargewond werd gevonden op straat na avondje Overpoort
  Gent

  Studenten­club vraagt om kaartjes en tekeningen te sturen naar vicepreses Dali (20) die zwaarge­wond werd gevonden op straat na avondje Overpoort

  Dali van Buynder (20), de student die zaterdagnamiddag teruggevonden werd met een grove hoofdwonde na een avondje uit, ligt nog steeds op intensieve zorg. Om hem een hart onder de riem te steken, vraagt de studentenverenging van de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen, waarvan Dali vicepreses is, om hem een kaartje en tekeningen te sturen.