De man werd gearresteerd in een natuurgebied naast de E17
Volledig scherm
De man werd gearresteerd in een natuurgebied naast de E17 © DVEG

Franse drugskoerier (39) probeert op E17 politie al spookrijdend af te schudden: “Hij liet zijn auto achter en vluchtte te voet weg”

GentEen Franse man (39) is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden nadat hij vorig jaar op de E17 in Destelbergen al spookrijdend de politie wilde afschudden. De man werd er ook van verdacht een drugskoerier te zijn, maar er waren voor de rechtbank onvoldoende bewijzen om hem hier ook voor te veroordelen.

  1. De jeugd van tegenwoordig... doet de nachtshift! Leerlingen ‘proeven’ van het UZ Gent voor Nacht Van De Zorg: “Het komt toch goed hé?”
    GENT

    De jeugd van tegenwoor­dig... doet de nachtshift! Leerlingen ‘proeven’ van het UZ Gent voor Nacht Van De Zorg: “Het komt toch goed hé?”

    “Je moet het doen om te weten hoe het voelt”: 't is een zinnetje dat Zoë al vaker heeft gehoord. Haar moeder werkt in een rusthuis, de nachtshift. Een goede reden voor de leerlinge om zich in te schrijven voor een proefproject van het UZ Gent. Vier duo’s volgen er een hele nacht het reilen en zeilen van het ziekenhuis. Van het OK tot de materniteit, van de intensieve zorgen tot de technische dienst: dit is hun allereerste nachtshift.
    Gent