Een 34-jarige Franse drugdealer riskeert drie jaar achter de tralies te vliegen nadat hij begin dit jaar betrapt werd met ongeveer één kilo heroïne in zijn wagen
Volledig scherm
Een 34-jarige Franse drugdealer riskeert drie jaar achter de tralies te vliegen nadat hij begin dit jaar betrapt werd met ongeveer één kilo heroïne in zijn wagen © Thinkstock

Franse drugdealer (34) wordt betrapt met kilo heroïne en probeert agenten om te kopen: “40.000 euro en we zwijgen erover”

Gent/De PinteEen 34-jarige Franse drugdealer riskeert drie jaar achter de tralies te vliegen nadat hij begin dit jaar betrapt werd met ongeveer één kilo heroïne in zijn wagen. Toen de politie hem aan een controle onderwierp, probeerde hij de agenten om te kopen. Hij had namelijk een grote som geld in een verborgen ruimte verstopt.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!