Fuck You Greta, niet de boodschap die de flikken willen uitdragen
Volledig scherm
Fuck You Greta, niet de boodschap die de flikken willen uitdragen © RV

Flikken controleren alle combi’s op sticker met ‘Fuck You Greta’

Op het internet circuleert een foto van een Gentse politiecombi met daarop achteraan een sticker met Fuck You Greta, uiteraard verwijzend naar het Zweedse klimaatmeisje Greta Thunberg. De Gentse flikken kunnen daar niet om lachen, en controleren nu alle voertuigen op ongewenste tags.

34 reacties

 • Peter Sysmans

  2 jaar geleden
  "Beschadiging van eigendom", zijn die op hunne kop gevallen. Of is het vuil en 't stof op dat plaatske van den auto ? Als je die sticker verwijdert ziet ge nog niet waar hij gehangen heeft.
 • Dries Callaert

  2 jaar geleden
  Daaraan zie je hoe beu de mensen dit kind zijn. Van mij persoonlijk mag ze er ook mee stoppen. De opwarming van de aarde kan je toch niet tegengaan, het is bewezen dat de aarde cycli ondergaat van opwarming en afkoeling.
 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  2 jaar geleden
  Kinderen gebruiken om het grote gelijk te halen is verwerpelijk meneer Al Gore en uw multinationale vriendjes. Is infiltreren in de dik gesubsidieerde media nog niet genoeg ?
 • Verstappen Martine

  2 jaar geleden
  Gewoon schandalig hoe men op een 16 jarig kind zit te kappen dat duidelijk door haar hartstocht meer en meer gemanipuleerd zal worden. Schaam u allemaal. Grow up, it's time.
 • Ludo Wouters

  2 jaar geleden
  @Bogaerts, er is een groot verschil in hoe wij hier produceren en hoe er geproduceerd wordt in Aziatische landen. In de jaren 70 was de Schelde een dode rivier, nu zwemt daar vis in. Overal kon je toen fakkels zien branden, nu nog enkel de waakvlam. Ik denk dat jij nog in een luchtbel van de jaren 70 leeft.
 1. Belgische Manchester City-fan (63) kritiek na zware agressie door Club Brugge-supporters op parking langs E40: “Ze hebben mijn pa voor dood achtergelaten”
  Drongen/Meerbeke

  Belgische Manchester City-fan (63) kritiek na zware agressie door Club Brug­ge-supporters op parking langs E40: “Ze hebben mijn pa voor dood achtergela­ten”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven.