Fleur en Maurice in hun Just Feel Good shop.
Volledig scherm
PREMIUM
Fleur en Maurice in hun Just Feel Good shop. © Jill Dhondt

Fleur (20) start winkel met ‘feel good’ spullen: “Van handgebreide pulls tot juwelen”

GentFleur Baeyens is amper twintig jaar, maar ze runt al twee jaar haar eigen webshop. Enkele maanden startte ze ook een fysieke winkel op in de Bennesteeg: de ‘Just Feel Good shop’. Zoals de naam doet vermoeden, kan je hier terecht voor allerlei spullen die je een goed gevoel geven – van handgebreide pulls tot juwelen. Wij keken al eens binnen.

 1. Vrijdag hamburgerdag: wat is een ‘smashed’ burger? En hoe maak je ze zelf? “Zowel sappig als enorm krokant”

  Vrijdag hamburger­dag: wat is een ‘smashed’ burger? En hoe maak je ze zelf? “Zowel sappig als enorm krokant”

  Met een ‘gewone’ hamburger doe je nooit iets mis, maar tegenwoordig zie je daarnaast ‘smashed burgers’ opduiken. In Amerika zijn deze platgeslagen hamburgers al langer populair en ook in ons land winnen ze steeds meer aan terrein. Wat is zo’n smashed burger? Hoe maak je ze zelf? En waar kan je ze bestellen in België? Paolo Guffens van burgerrestaurant Plump in Antwerpen legt uit.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.