Het incident gebeurde op het kruispunt van de Vlaanderenstraat en de Brabantdam, waar verschillende trampsoren samenkomen.
Volledig scherm
Het incident gebeurde op het kruispunt van de Vlaanderenstraat en de Brabantdam, waar verschillende trampsoren samenkomen. © Arne Blomme

Fietser zwaargewond na val op tramsporen

GentDonderdagavond raakte een man zwaargewond nadat hij met zijn koersfiets op de tramsporen viel. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Brabantdam en de Vlaanderenstraat. Daar liet vorig jaar al een man het leven bij een gelijkaardig fietsongeluk. 

 1. FACTS viert 30 jaar fantasy: “Op de eerste editie was er 40 man en een poedel, nu loopt Flanders Expo twee dagen vol superfans”
  PREMIUM

  FACTS viert 30 jaar fantasy: “Op de eerste editie was er 40 man en een poedel, nu loopt Flanders Expo twee dagen vol superfans”

  Vier vrienden organiseerden dertig jaar geleden een fantasy-, anime-, en scifibeurs in café ‘t Tonneke in Gent. Nu is de Arteveldestad met FACTS gastheer voor de grootste comic con van de Lage Landen. Met nog steeds een vloot R2D2-robots waar George Lucas jaloers op is, befaamde acteurs en topartiesten, om over de fans nog maar te zwijgen. “De allerleukste actrice stond erop om met onze vrijwilligers op de foto te gaan.”
  Gent
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.