Een schaamteloze fietsendief haalde in de rechtbank alles uit de kast om de rechter van zijn onschuld te overtuigen.
Volledig scherm
Een schaamteloze fietsendief haalde in de rechtbank alles uit de kast om de rechter van zijn onschuld te overtuigen. © Wannes Nimmegeers

Fietsendief probeert rechter met bizar excuus te overtuigen: “Staat er 'onnozelaar' op mijn voorhoofd?”

GentEen schaamteloze fietsendief haalde in de rechtbank alles uit de kast om de rechter van zijn onschuld te overtuigen. Hoewel de bewijzen overduidelijk zijn, blijft de man bij hoog en laag beweren dat hij niet diegene was die de fiets gestolen had. Nochtans had de beklaagde Y.I. amper enkele minuten na de diefstal de fiets al op internet te koop gezet.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.