De man werd op heterdaad betrapt aan het station Gent-Dampoort
Volledig scherm
De man werd op heterdaad betrapt aan het station Gent-Dampoort © DVEG

Fietsendief (43) wordt op heterdaad betrapt aan Dampoort en blijkt contract te hebben met tweedehandswinkel

GentOp 15 juli 2020 werd een 43-jarige man op heterdaad betrapt tijdens het stelen van een fiets aan het station Gent-Dampoort. Na onderzoek bleek hij eerder die dag al twee fietsen verkocht te hebben. Maar dat was pas het topje van de ijsberg. De man had volgens onderzoek al sinds 2017 een contract met een tweedehandswinkel, waaraan hij al zo’n 152 gestolen fietsen verkocht had.

  1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
    Triatlon

    Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

    Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.