Illustratiebeeld - De federale wegpolitie van Oost-Vlaanderen heeft afgelopen maandag 20 kilogram cocaïne aangetroffen in een wagen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - De federale wegpolitie van Oost-Vlaanderen heeft afgelopen maandag 20 kilogram cocaïne aangetroffen in een wagen. © Wim Naert

Federale politie treft 20 kilogram cocaïne aan in wagen die te snel reed op E17 in Gentbrugge

GentDe federale wegpolitie van Oost-Vlaanderen heeft afgelopen maandag 20 kilogram cocaïne aangetroffen in een wagen. Het voertuig met Nederlands nummerplaat reed te snel en werd bijgevolg uit het verkeer gehaald. De bestuurder, een 24-jarige man met de Nederlandse nationaliteit, en de passagier, een 32-jarige man met de Litouwse nationaliteit, werden gearresteerd.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.