Ben Rottiers in het midden, met rechts organisatoren Niels Driesen —die in Gent woont— en Jeroen Keulers, op een voorgaande editie van de Boma Sausage Challenge Cup.
Volledig scherm
Ben Rottiers in het midden, met rechts organisatoren Niels Driesen —die in Gent woont— en Jeroen Keulers, op een voorgaande editie van de Boma Sausage Challenge Cup. © Gilles Dumoulin

FC De Kampioenenquiz voor het eerst online, maar populairder dan ooit

Gent, BilzenHoe meer edities er komen van de Boma Sausage Challenge Cup, hoe meer volk ze trekken. Voor de quiz van deze zaterdag hebben bijna 500 ploegen zich ingeschreven. Voor het eerst zullen ze elkaar online bekampen om de prijs van ‘beste FC De Kampioenenkenner’ in de wacht te slepen. Via een videocall kunnen ze in onderling contact blijven zonder de coronaregels te overtreden.

 1. Gents gezin bracht Zuid-Afrikaanse coronavariant mee: “Na quarantaine en isolatie hebben ze vermoedelijk niemand besmet”
  Gent

  Gents gezin bracht Zuid-Afrikaanse coronavari­ant mee: “Na quarantai­ne en isolatie hebben ze vermoede­lijk niemand besmet”

  De Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus is ontdekt in het labo van het UZ Gent. Nu blijkt dat een gezin van 4 dat naar Zuid-Afrika is geweest, inderdaad besmet was, zonder symptomen te hebben. “Ze zijn na hun reis vrijwillig in quarantaine gegaan en op dag 7 zijn ze getest. Toen is vastgesteld dat ze besmet waren", klinkt het. Intussen is Gent eindelijk kunnen starten met het contacteren van teruggekeerde reizigers.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"