Heidi Fonteyn (49), schoonheidsspecialiste en (plus)mama van 4, is plots overleden na een hersenbloeding.
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi Fonteyn (49), schoonheidsspecialiste en (plus)mama van 4, is plots overleden na een hersenbloeding. © rv

Familie rouwt na plotse dood schoonheidsspecialiste Heidi Fonteyn (49): “Het dessert voor Kerstmis stond al klaar”

GentZe had net een prachtig weekend achter de rug. Maar maandagochtend werd Heidi Fonteyn (49) niet meer wakker. “Ze was een prachtige vrouw, zowel vanbinnen als vanbuiten”, zegt haar bedroefde man Frank Van Eenaeme (62). Naast een gevierd schoonheidsspecialiste was de Oostakkerse vooral “een echt familiemens”, ze laat vier (plus)-kinderen achter.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.