Kathy Van Landschoot met zoontjes Pedro Palo (rechts) en Julian.
Volledig scherm
Kathy Van Landschoot met zoontjes Pedro Palo (rechts) en Julian. © Foto Wannes Nimmegeers

"Familie-erfenis in bekwame handen"

GENT/ZELZATEKathy Van Landschoot (50) zet een punt achter de befaamde groenten- en fruitzaak bij Sint-Jacobs. Het familiebedrijf levert aan 80% van de Gentse horeca, ook aan grote namen als Volta, Publiek en Vrijmoed. Zij moeten niet vrezen. "Groenten- en fruithandel De Vuyst uit Zelzate is de perfecte overnemer. Onze familie-erfenis is in bekwame handen."

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Populaire boekclub en bekende auteurs bundelen verhalen voor goed doel: “Wereldberoemde schrijfster stuurde enkele dagen voor haar dood nog een verhaal in”

  Populaire boekclub en bekende auteurs bundelen verhalen voor goed doel: “Wereldbe­roem­de schrijf­ster stuurde enkele dagen voor haar dood nog een verhaal in”

  De populaire boekenclub ‘De Boekenjagers’ – met meer dan 73.300 leden heeft op Facebook – heeft een boek uitgegeven. Niet zomaar een boek, maar een boek met bijdragen van enkele leden én bekende auteurs zoals Lize Spit en Toon Tellegen. De wereldberoemde schrijfster Lucinda Riley stuurde zelfs enkele dagen voor haar overlijden nog een bijdrage in.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).