Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

Fabriek Volvo Car Gent week plat door chiptekort

In de fabriek van autobouwer Volvo in Gent zullen volgende week geen auto’s van de band rollen. Een tekort aan chips dwingt de directie tot een productiestop, bevestigt woordvoerster Barbara Blomme deze avond aan Belga.

5 reacties

 • Serge Surmont

  2 maanden geleden
  Bereid je maar voor, want China zal stoppen met leveren... Een verwittigd man telt voor twee...
 • Raoul Rouma

  2 maanden geleden
  Kritiek op China geven is gemakkelijk maar beseffen hoe afhankelijk we zijn geworden van hen zullen we in tijd wel ondervinden.
 • Jo Fosseprez

  2 maanden geleden
  Daar gaat hun plan vd elktrifikatie. Wacht maar die chips gaan nog veel plannen wijzigen. Vind eigenlijk goed. Dan kan men eens nadenken ofal die elktrifikatie wel de moeite is voor al de automerken. Waarvanik al zeker niet overtuigd ben. Hebnog een auto zonder al die technologie erin. En dit zijn nog de beste. kwa levensduur. Het bigint met een week sluiting wachmaar dit zal El oplopen tot een maand.
 • Alain Luppens

  2 maanden geleden
  Chipstekort… er lagen er nog veel in de Colruyt vanavond…
 • Franciscus Vander Elst

  2 maanden geleden
  De CEO wist dat wel maar dit is weeral de waarheid verzwijgen
 1. In Gent ontsnapte gevangene nu ook internationaal geseind

  In Gent ontsnapte gevangene nu ook internatio­naal geseind

  De man die gisterenochtend uit de gevangenis van Gent is ontsnapt, heeft wel degelijk een gewelddadig verleden. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. De 40-jarige Rus staat nu ook Europees geseind, ruim 24 uur nadat hij met de hulp van een vorkheftruck over de muur van de gevangenis van Gent is geklommen. Daar zat hij sinds 2012 in de cel voor een reeks feiten, onder meer gewelddadige overvallen en gijzeling met foltering.
 2. REEKS Wonen op het water. “Het water beleven is voorbehouden voor mensen die het budget of het netwerk hebben”
  PREMIUM
  Gent

  REEKS Wonen op het water. “Het water beleven is voorbehou­den voor mensen die het budget of het netwerk hebben”

  Wonen op het water, het is populair tegenwoordig. Momenteel staan meer dan dertig kandidaten op de wachtlijst voor een ligplaats in Gent. Wie zijn de gelukkigen die al een plekje konden bemachtigen? Een week lang gaan we bij hen op bezoek. Ze tonen ons hun drijvend huis en vertellen hun verhaal. Vandaag: Lieven Van Holle (45), zijn echtgenote Isabelle Herteleer (46) en haar broer Stephan (43) die co-housen op een boot aan de Muide.