Fabio Cammalleri is gekend als zaakvoerder van Caffé Rosario en pizzeria Barbaro.
Volledig scherm
Fabio Cammalleri is gekend als zaakvoerder van Caffé Rosario en pizzeria Barbaro. © Gianni Barbieux

Fabio Cammalleri en sterrenchef Sebastian Sandor slaan handen in elkaar voor topgastronomie in Patershol: rock-’n-rollpizzeria Barbaro maakt plaats voor restaurant Heritage

Het blijft goed nieuws regenen voor liefhebbers van de betere keuken in Gent. Na het verbluffende rapport van 41 Gentse horecazaken in Gault&Millau maandag raakt nu bekend dat alweer een sterrenchef de weg vindt naar de Arteveldestad. Fabio Cammalleri van pizzeria Barbaro en chef Sebastian Sandor van tweesterrenzaak De Pastorale in Reet openen op woensdag 28 november samen het nieuwe toprestaurant Heritage.

0 reacties

 1. Sulayman Marreh (AA Gent) krijgt kansen onder coach Vanhaezebrouck: “Ik hoopte er allang op”
  VOETBAL 1A

  Sulayman Marreh (AA Gent) krijgt kansen onder coach Vanhaeze­brou­ck: “Ik hoopte er allang op”

  Na de revival in de eerste weken onder Hein Vanhaezebrouck zit AA Gent stilaan opnieuw in het slop. Ook tegen Antwerp bleef het zonder punten achter. Voor Sulayman Marreh (25) was de terugkeer van Hein alvast een godsgeschenk. Na maanden zonder minuten op zijn beste positie - hij moest eens depanneren in de defensie - stond hij zowel tegen Beerschot als Antwerp in de basis. De Ghanees kan zich eindelijk opnieuw voetballer noemen.
 2. Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterrenchef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelinster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”
  PREMIUM
  Gent

  Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterren­chef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelin­ster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”

  Danny Horseele is niet alleen de oudste, maar misschien ook wel de meest ambitieuze sterrenchef van het land. Ook op zijn 67ste verlangt hij nog naar zijn tweede Michelinster. Zijn gelijknamig restaurant in de nok van de Gentse Ghelamco Arena behoort tot beste van het land én toch gaat de man uit Knokke voor dat tikkeltje meer. Een gesprek over dromen, zorgen en de liefde voor... Brugge.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel