Tramhaltes werden 'gekaapt' om er 'illegaal' affiches aan te hangen.
Volledig scherm
Tramhaltes werden 'gekaapt' om er 'illegaal' affiches aan te hangen. © RV

Extinction Rebellion roept Gentenaars via illegale affiches op om te strijden voor het klimaat

GentDe organisatie Extinction Rebellion Gent heeft in de nacht van zondag op maandag een aantal reclamepanelen in de stad ‘gekaapt’, en er affiches opgehangen die de Gentenaars oproepen om in opstand te komen voor het klimaat. “We moeten van beleidsmakers elke actie vragen die nodig is om onze planeet van catastrofes te vrijwaren”, klinkt het.

  1. Wintercircus opent in maart 2024, rockzaal wordt in november dit jaar in gebruik genomen: “We gaan van hieruit de wereld veroveren”
    Gent

    Wintercir­cus opent in maart 2024, rockzaal wordt in november dit jaar in gebruik genomen: “We gaan van hieruit de wereld veroveren”

    Na jaren leegstand en verkrotting is het Wintercircus aan de Lammerstraat opnieuw een parel aan het Gents firmament. De restauratie is meer dan geslaagd, en nu is er ook een uitbater gevonden: een hele trits hippe, Gentse ondernemers die zich verzameld hebben onder de naam ‘TENT’. Wat er in de ondergrondse rockzaal zal gebeuren, is duidelijk, de rest van het gebouw wordt voorlopig gevuld met dure woorden. “Het zal wat tijd kosten.”