Reuzenaronskelk in de Plantentuin: gelukkig staat die in augustus niet in bloei, want de stank is niet te harden.
Volledig scherm
PREMIUM
Reuzenaronskelk in de Plantentuin: gelukkig staat die in augustus niet in bloei, want de stank is niet te harden. © Wannes Nimmegeers

Exclusief etentje en ontbijt in Gentse Plantentuin: “Met eetbare groenten, fruit en kruiden uit de tuin”

GentEind augustus staat de Gentse Plantentuin meer dan ooit in het teken van genieten. Op 21 augustus kan je hier – als je een ticket kan bemachtigen tenminste – terecht voor een exclusief diner voor honderd personen. De ochtend erna, op zondag 22 augustus, is er een brunch gepland voor zestig personen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.