Astrid Bryan showt haar kledinglijn voor ZEB. Haar voormalige manager stak bij het contract zo'n 200.000 euro in eigen zak.
Volledig scherm
PREMIUM
Astrid Bryan showt haar kledinglijn voor ZEB. Haar voormalige manager stak bij het contract zo'n 200.000 euro in eigen zak. © ZEB

Ex-manager van Astrid Nuyens (37) stak 550.000 euro in eigen zak: “Hij kwam altijd fair over”

GentTussen 2010 en 2014 zou Dany P. Astrid Nuyens (37) hebben opgelicht voor zo’n 550.000 euro. De voormalig manager van het televisiegezicht zou gelogen hebben over het contract bij Medialaan en kledinglijn ZEB om meer geld in eigen zak te kunnen steken. De frauduleuze praktijken kwamen aan het licht toen Nuyens contracten nodig had voor haar echtscheiding van John Bryan. “Ik had jaren niets door. Ik vertrouwde hem blindelings.”

  1. Stefan plaatst ‘flitspaal’ in voortuin om hardrijders in straat af te schrikken: “Sindsdien vlammen ze hier toch al wat minder snel voorbij”
    Gent

    Stefan plaatst ‘flitspaal’ in voortuin om hardrij­ders in straat af te schrikken: “Sindsdien vlammen ze hier toch al wat minder snel voorbij”

    De Sint-Gerolfstraat in Drongen heeft er sinds kort een flitspaal bij. Hoewel het model er levensecht uitziet, is het een dummy die uiteraard niet echt kan flitsen maar vooral voor een afschrikeffect moet zorgen. Het idee komt uit de koker van bewoner Stefan Sergeant die de onveilige verkeerssituatie in zijn straat wil aankaarten.