Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Getty Images

Even opwarmen tijdens het shoppen? Deze 6 koffiebars in de regio Gent zijn een bezoekje waard

GentHeel wat mensen schuimen straks weer de winkelstraten af voor de wintersolden. bij het koude weer is het altijd fijn om tussendoor even op te warmen bij een lekker warm drankje. Wij gingen op zoek naar de leukste koffie- of theehuizen in de regio Gent. Van Sweet Bean in De Pinte tot Mokka D’Or in Laarne: met deze zes koffiehuisjes kom jij de koude dagen door.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. INTERVIEW. Jonas Heyerick (45), oprichter van wielerblad Bahamontes: “Het oude Ronde-parcours... over 10 jaar maakt niemand zich daar nog druk om”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Jonas Heyerick (45), oprichter van wielerblad Bahamontes: “Het oude Ron­de-parcours... over 10 jaar maakt niemand zich daar nog druk om”

  “Kopman bij Bahamontes. Liefhebber van de koers en het goede leven (Bier & Bicky’s). Wielertoerist met buikje. Vader van 4 en wettelijke wederhelft.” Op zijn Instagrampagina geeft Jonas Heyerick (45), de Gentse hoofdredacteur van het wielerblad Bahamontes, een kleine inkijk in zichzelf. Met ons praat hij wél uitgebreid: over het succes van zijn 10-jarige magazine, de getekende adelaar van inspiratiebron Federico, en – uiteraard – de koers vandaag. “Coureurs hebben véél minder streken dan voetballers... Al moeten ze opletten dat ze niet dezelfde weg opgaan.”
  Gent