Het vuur was snel onder controle.
Volledig scherm
Het vuur was snel onder controle. © SDD

Even de roetfilter testen: Maserati van zo’n 100.000 euro vat vuur in garage ACG

GentTijdens het uittesten van een roetfilter in de garage van autoverdeler ACG Maserati in de IJzerweglaan, ontstond dinsdagmiddag een brand in een Maserati Q4 Levante. De brandweer kreeg alles snel onder controle en voorkwam dat de wagen, die al snel zo’n 100.000 euro kost, uitbrandde.

 1. Masseur Dominiek (41) is sinds zijn twintigste blind, maar maakt zijn dromen waar: “In deze job zie ik vooral de voordelen van mijn beperking”
  PREMIUM
  Gent/Merelbeke

  Masseur Dominiek (41) is sinds zijn twintigste blind, maar maakt zijn dromen waar: “In deze job zie ik vooral de voordelen van mijn beperking”

  Massagesalons mogen vanaf maandag opnieuw open én dat stemt ook Dominiek Depreytere (41) tevreden. De ondernemer heeft al een salon aan de Leiekaai in Gent en opent binnenkort een tweede locatie in zijn thuishaven Merelbeke. Dat hij op zijn twintigste in amper zes maanden tijd quasi blind werd, remt hem niet in zijn plannen. “Ik hoop nog meer mensen met een visuele beperking in dienst te nemen.”
 2. Coach Jan Van Huffel: “Knap volleyballen is in topsport niet voldoende, het moet eens vertaald worden in een positieve einduitslag”

  Coach Jan Van Huffel: “Knap volleybal­len is in topsport niet voldoende, het moet eens vertaald worden in een positieve einduit­slag”

  Tijdens de eerste wedstrijd van de Challenge Play Offs gingen Caruur Gent en Tectum Achel voluit voor de overwinning. Dat resulteerde in een bijzonder knap kijkstuk, met lange spelfasen en uitstekend verdedigend werk aan beide zijden van het net. De Gentse coach Jan Van Huffel baalde, net zoals zijn team, na de wedstrijd. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar we blijven met nul punten achter en dat is erg jammer want in topsport telt alleen het resultaat.”
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af