Zo'n 20 werknemers dienden geëvacueerd te worden
Volledig scherm
Zo'n 20 werknemers dienden geëvacueerd te worden © DVEG

Evacuatie in industriepark van Drongen na vermeend chloorlek: “Geen gevaar voor omwonenden”

GentBij Delaval, een bedrijf langs Industriepark-Drongen dat zich focust op melkinstallaties en stalinrichting, werden vrijdagochtend een twintigtal werknemers geëvacueerd na een vermeend chloorlek. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

 1. Besparingen bij UGent zet tot 300 jobs op de tocht: “Er zijn alternatieven, schaf die eersteklassevluchten naar Korea bijvoorbeeld af”

  Besparin­gen bij UGent zet tot 300 jobs op de tocht: “Er zijn alternatie­ven, schaf die eersteklas­se­vluch­ten naar Korea bijvoor­beeld af”

  De UGent moet 22 miljoen euro besparen. In een gelekte nota bleek al eerder dat enkele afdelingen worden geschrapt en er wordt ook onder andere in het reclamebudget gesneden. Maar er staan zo’n 300 banen op de helling, vakbonden ACOD en ACV zijn ziedend. “Er zijn alternatieven, maar zelfs als we een akkoord sluiten, blijkt Van de Walle een onbetrouwbare partner.”
  Gent
 2. Acht oudere Vlaamse dames voor ruim 2 miljoen euro opgelicht door ‘eenzame Amerikaanse legerofficier’: “Een weduwe schonk zelfs de erfenis van haar echtgenoot weg”
  PREMIUM

  Acht oudere Vlaamse dames voor ruim 2 miljoen euro opgelicht door ‘eenzame Amerikaan­se legeroffi­cier’: “Een weduwe schonk zelfs de erfenis van haar echtgenoot weg”

  Knappe Amerikaanse mannen, die op missie waren in oorlogsgebied en zich eenzaam voelden. Met foto’s en lieve berichtjes veroverden ze al snel de harten van acht Vlaamse dames. Maar dan kwam er plots een ‘probleempje’... De slachtoffers werden voor meer dan twee miljoen euro opgelicht door een Nigeriaanse bende, waarvan de leider nu 30 maanden effectieve celstraf krijgt. Hij moet onder meer ook zijn Porsche Panamera inleveren. Lees hieronder de hallucinante werkwijze van de bende.
  Gent