Elektrische auto belandt in Visserij: drie personen overgebracht naar het ziekenhuis

GentIn Gent is een elektrische wagen woensdagavond omstreeks 18 uur in de Visserij beland. Drie personen werden met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis. Het zou gaan om de twee inzittenden van de auto en de partner van één van hen die een reddingspoging ondernam.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. 150 leraars van BuSO Sint-Gregorius leggen werk neer: “Waarom schuiven ze onze directeur aan de kant?”

  150 leraars van BuSO Sint-Gregorius leggen werk neer: “Waarom schuiven ze onze directeur aan de kant?”

  De zowat 350 leerlingen van BuSO-school Sint-Gregorius in Gentbrugge krijgen maandag aangepaste activiteiten in plaats van les door een protest van de leerkrachten. Aanleiding is het nieuws dat hun algemeen directeur plots vervangen wordt. Officieel is dat tijdelijk, maar de collega’s vrezen dat zijn rol wordt uitgehold. “Normaal neemt de vicedirecteur over bij een tijdelijke afwezigheid, maar nu werd dezelfde dag al een vervanger aangenomen door de koepel.”
  Gentbrugge
 1. Cybercriminaliteit en fietsdiefstallen schieten de hoogte in: criminaliteitscijfers terug op zelfde peil als voor corona
  PREMIUM

  Cybercrimi­na­li­teit en fietsdief­stal­len schieten de hoogte in: criminali­teits­cij­fers terug op zelfde peil als voor corona

  Gent kampt met een plaag van cybercriminaliteit en fietsdiefstallen. Dat blijkt uit de criminaliteitscijfers van de politie. Daaruit blijkt ook dat de criminaliteit terug op hetzelfde peil zit als voor de coronacrisis. Tijdens die crisis waren de cijfers lager, omdat iedereen thuis zat. Andere cijfers rond fietsen geven aan dat er weer meer mensen op de baan zijn.
  Gent