Er is eindelijk een opvolger voor de Gentse bisschop Luc Van Looy, die intussen 78 jaar is
Volledig scherm
Er is eindelijk een opvolger voor de Gentse bisschop Luc Van Looy, die intussen 78 jaar is © Florian Van Eenoo photonews

Eindelijk een nieuwe bisschop voor Gent, opvolger Luc Van Looy wordt vandaag voorgesteld

Eindelijk, 3 jaar na de pensioengerechtigde leeftijd van de Gentse bisschop Luc Van Looy (78), is er een opvolger voor de man gevonden. Die wordt vandaag om 11 uur door kardinaal Jozef De Kesel bekend gemaakt in Brussel, in de namiddag komt hij naar Gent.

1 reactie

 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Hadden we die dan nodig,ze verkopen kerken en die die nog open zijn zien bijna geen volk meer,sinds het welkom voor asielzoekers in Gent zit er meer volk in de moskeeën.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas