Timothy en Pieter in wat nu nog de Falstaff is
Volledig scherm
Timothy en Pieter in wat nu nog de Falstaff is © Wannes Nimmegeers

Eigenaars Bonaparte verbouwen Falstaff in Gentbrugge tot topbrasserie Leon

Iets meer dan een jaar nadat de Falstaff in Gentbrugge heropende, wordt de zaak opnieuw overgenomen. Timothy Chalmet en Pieter Claessens van de Bonaparte in Eke nemen de Falstaff over, en dopen die om tot ‘Leon’. Het moet een topbrasserie worden.

1 reactie

 • Freddy Van de Sompele

  1 jaar geleden
  We wensen jullie veel succes en zijn ervan overtuigd dat jullie dat even schitterend zullen doen zoals nu in de Bonaparte .
 1. Zaakvoerder en werfleider schuiven verantwoordelijkheid voor zware gasexplosie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”
  PREMIUM
  Gent/Ieper

  Zaakvoer­der en werfleider schuiven verantwoor­de­lijk­heid voor zware gasexplo­sie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”

  Een compleet foute boring bij het aanleggen van kabels lag aan de oorzaak van een zware gasexplosie die twee jaar geleden de Polenlaan in Ieper opschrikte. De zaakvoerder van de firma die de werken uitvoerde en de betrokken werfleider riskeren nu in de Brugse rechtbank zes maanden cel. “Zij hebben in dit dossier een verpletterende verantwoordelijkheid”, oordeelde de arbeidsauditeur. Beide mannen zien dat echter anders en vragen over de ganse lijn de vrijspraak.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech