Hendrik Keuleers komt keihard uit voor zijn mening.
Volledig scherm
Hendrik Keuleers komt keihard uit voor zijn mening. © Wannes Nimmegeers

Eigen mening? Plaats dan maar kogelvrij glas

GENTEen 87-jarige man die al jaren het mikpunt is van geweld, werd plots zelf aangeklaagd voor het 'uitlokken van geweld' en het 'aanzetten tot racisme'. Het parket seponeert de zaak, maar de bedreigingen aan het adres van Hendrik Keuleers en het vernielen van zijn eigendom gaan onverminderd voort. Oorzaak van dat alles: affiches tegen ritueel slachten aan zijn ramen.

  1. Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen bouwt thuisverpleging af door stijgende coronacijfers: “Alleen nog noodzakelijke zorg”
    Oost-Vlaanderen

    Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen bouwt thuisver­ple­ging af door stijgende coronacij­fers: “Alleen nog noodzake­lij­ke zorg”

    Het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen moet de thuisverpleging in de hele provincie afbouwen door de stijgende coronacijfers. Alleen de strikt noodzakelijke zorgvragen zullen nog beantwoord worden. “De enorme druk op de zorg, het tekort aan verpleegkundigen en het grote aantal besmettingen en quarantaines dwingen ons tot deze beslissing”, zegt Peter Rasschaert , directeur Zorg van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen.