Eetcafé Twilight sloot de deuren
Volledig scherm
Eetcafé Twilight sloot de deuren © Wannes Nimmegeers

Eetcafé Twilight op de Korenmarkt legt de boeken neer

Op de Korenmarkt heeft Eetcafé Twilight de deuren gesloten. De eigenaar legde de boeken neer en spreekt over 40% minder omzet sinds de invoering van het circulatieplan.

8 reacties

 • inge bauwens

  2 jaar geleden
  Zeer spijtig, al voor de deuren gestaan. Daar altijd zeer lekker gegeten, wat we niet over andere restaurants van Gent kunnen zeggen
 • Jeroen Wille

  2 jaar geleden
  Met alle respect maar Twilight was hét favoriete restaurant waar mijn ouders me meenamen om even te ontsnappen aan de studentenkost (2007-2011) De laatste keren viel het meer dan een beetje tegen. We zijn wel nog enkele keren geweest sindsdien maar was nooit meer wat het was qua kwaliteit. Stop eens met alle schuld op het circulatieplan te steken. De ziel en de kwaliteit van Twilight was (al lang) weg, sorry. En vergeet niet hoe levendig Gent is op culinair vlak, iedere dag komen er toppers bij.
 • Gilbert De Keyser

  2 jaar geleden
  De korenmarkt is een koude stenen woestijn geworden, de terrasjes aan de zonnekant kunnen nog iets bieden, voor de anderen is het kommer en kwel. Er is ook een wildgroei gekomen van "eet"gelegenheden, wat de pap dunner maakt voor iedereen. Bedrijfsbeheer is weggevallen, vakbekwaamheid is vervallen tot een lachertje. In het weekend staan de parkings nochtans overvol, maar een week is meer dan een weekend.Er zal een grote natuurlijke selectie komen waarbij velen zullen sneuvelen.
 • Rita Vanlerberghe

  2 jaar geleden
  Dat er een "belletje gaat rinkelen" daar moet U niet op hopen. Mocht dit wel zo zijn dan zouden alle belletjes die al gerinkeld hebben Watteeuw de oren van zijn kop geklingeld hebben. Hij is en blijft stoïcijns doof en onwrikbaar, een echte Westvlaming dus.
 • Ron Leclerc

  2 jaar geleden
  Helaas is Gent verworden naar een rommelige fietstalling, opgesmukt met lelijke gele betonblokken, waarin dolgedraaide fietsers denken dat zij het centrum van de wereld zijn en zij dus boven elke wet staan. Maar de groene dictatuur heeft alle wijsheid in pacht. Dus het zal nog veel verslechteren.