Jurgen De Keyser en Laurens Brantegem van Zabra Real Estate en Kristof Defruyt van Bouwgroep Vandenbussche leggen de eerste symbolische steen.
Volledig scherm
Jurgen De Keyser en Laurens Brantegem van Zabra Real Estate en Kristof Defruyt van Bouwgroep Vandenbussche leggen de eerste symbolische steen. © Jill Dhondt

Eerste steen gelegd voor bouwproject middenin het groen: “We noemen het onze kleine oase”

GentIn Nieuw Gent werd zaterdag de eerste steen gelegd voor een nieuw bouwproject: Hof van Gent. Omringd door bomen en een beek worden de komende jaren 40 woningen en 22 appartementen gebouwd. “Het is hier een oase van rust”, klinkt het bij de ontwikkelaars.

  1. Pascale en Girolamo sluiten deuren van 50 jaar oud iconisch restaurant Italia-Grill: “We hebben dag en nacht gewerkt”
    PREMIUM
    Gent

    Pascale en Girolamo sluiten deuren van 50 jaar oud iconisch restaurant Ita­lia-Grill: “We hebben dag en nacht gewerkt”

    Aan alle mooie liedjes komt een einde. Over enkele dagen sluiten Pascale Decroos (60), een rasechte Gentenaar, en Girolamo ‘Mimmo’ Ricchitelli (67), een ingeweken Italiaan, de deuren van hun iconisch restaurant Italia-Grill, waar al 50 jaar zowel Italiaanse als Franse specialiteiten op de kaart staan. “Er zijn toch al wat traantjes gevloeid bij de klanten.”