Van links: Jamie-Lee Six, Christel Domen, Peter Van Asbroeck, Anthony Van Caeneghem, Chris Van Espen, Eric Meirhaeghe en Anton Cogen.
Volledig scherm
Van links: Jamie-Lee Six, Christel Domen, Peter Van Asbroeck, Anthony Van Caeneghem, Chris Van Espen, Eric Meirhaeghe en Anton Cogen. © Tijl De Meulemeester

Eerste professioneel Vlaams komediegezelschap in Gent pakt uit met indrukwekkende namen: “Nu hoeft u niet meer naar Antwerpen”

Gent heeft zijn eerste professioneel komediegezelschap: ‘Het Farcetheater’. Bezieler en acteur Anthony Van Caeneghem (23) stelde het eerste stuk  voor. Opvallend is de indrukwekkende cast voor ‘Harrie let op de kleintjes’: Peter Van Asbroeck, Christel Domen, Chris Van Espen, Anton Cogen en Jamie-Lee Six. “Voor grote namen moest je altijd afzakken naar Antwerpen. Daar brengen wij nu verandering in.”

0 reacties

 1. 60-jarige man in correctionele rechtbank na seksueel getinte gesprekken met minderjarigen: “ik weet niet waarom ik op die gesprekken inging”
  Gent/Assenede

  60-jarige man in correctio­ne­le rechtbank na seksueel getinte gesprekken met minderjari­gen: “ik weet niet waarom ik op die gesprekken inging”

  Een 60-jarige man uit Assenede riskeert 6 maanden gevangenisstraf en een geldboete van 2.000 euro voor het voeren van seksueel getinte gesprekken met minderjarigen. Een andere man eveneens uit Assenede, die diezelfde minderjarigen tewerkstelde, ‘leende’ de jongeren uit om ze seksuele handelingen te laten verrichten. “Het is nooit zover gekomen", aldus de beklaagde.
 2. Pascal Bleys (52) wint Sup Elfstedentocht van maar liefst 220 kilometer: “Ik denk nog lang niet aan stoppen”
  Gent

  Pascal Bleys (52) wint Sup Elfsteden­tocht van maar liefst 220 kilometer: “Ik denk nog lang niet aan stoppen”

  Als de uitdrukking ‘leeftijd is maar een getal’ een persoon zou zijn, dan is het de Gentse Pascal Bleys wel. Geen uitdaging is hem te zwaar op zijn 52ste. Afgelopen week werd hij nog eerst op de Sup Elfstedentocht, een wedstrijd in het Nederlandse Friesland waarin hij op vijf dagen tijd maar liefst 220 kilometer aflegde op een stand-up paddle (SUP). “Komende zaterdag zit ik al in Zwitserland voor een Spartan Run, een nieuwe uitdaging.”
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).