Op het eerste gezicht is dit een gewone oude, grijze Citoën Saxo. Het interieur is echter het meest bizarre ter wereld.
Volledig scherm
Op het eerste gezicht is dit een gewone oude, grijze Citoën Saxo. Het interieur is echter het meest bizarre ter wereld. © Wannes Nimmegeers

Een Mariabeeld, een verdwaalde ijsbeer en heel veel pluche: deze Citroën heeft mogelijks het meest bizarre interieur ter wereld

GentOp het eerste gezicht is het een gewone oude, grijze Citroën Saxo. Maar de auto die vandaag aan de Watersportbaan geparkeerd stond, heeft zonder twijfel het meest bizarre interieur ter wereld. Tuning - het uitbouwen en opsmukken van een auto - dat kenden we al. Maar dit?

 1. ZEB past haar winkels aan voor mensen met een beperking: “Shoppen was voor mij een inspanning en wordt nu weer ontspannend”
  PREMIUM
  Destelbergen/Oostakker

  ZEB past haar winkels aan voor mensen met een beperking: “Shoppen was voor mij een inspanning en wordt nu weer ontspan­nend”

  Winkelketen ZEB past haar 71 kledingwinkels aan voor mensen met een beperking. Het gaat om kleine ingrepen zoals aangepaste parkeerplaatsen, lagere kledinghaakjes in de paskamers en opgeleid personeel. De aanpassingen gebeuren in samenwerking met ervaringsdeskundigen zoals Britt, een 35-jarige dame met een visuele beperking uit Destelbergen. We trokken met haar naar de ZEB shop in Oostakker.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica