De vrouw sloeg onder andere toe in de Primark.
Volledig scherm
De vrouw sloeg onder andere toe in de Primark. © Foto Wannes Nimmegeers

Eén jaar cel geëist voor mama die zoontje van zes meeneemt op plundertocht in Gentse winkelstraten: “Ik heb te weinig geld, dus steel ik”

GentEen Bulgaarse vrouw riskeert een celstraf van twaalf maanden voor een hele reeks winkeldiefstallen. Ze sloeg toe in winkelketens in de Veldstraat en de Langemunt.  Ze werd uiteindelijk op heterdaad betrapt, in het bijzijn van haar zesjarige zoontje.

 1. Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”
  Triatlon

  Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”

  Met Lukas Bosmans als eerste over de streep kreeg de 70.3 Ironman van Maastricht een Belgische winnaar. De Vlaams-Brabander zette een schitterende prestatie neer in een wedstrijd waar meer dan 500 landgenoten aan de start verschenen. Onder hen ook zanger Koen Wauters die - fel aangemoedigd - de finish haalde in zijn eerste Ironman uit zijn nog prille triatloncarrière.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.