Ruimte genoeg voor jonge ondernemers, maar wie durft, in coronatijden?
Volledig scherm
Ruimte genoeg voor jonge ondernemers, maar wie durft, in coronatijden? © Yves Masscho

Een derde minder startende ondernemers in Gent, door corona

2020 is goed op weg een ‘verloren jaar’ te worden, een jaar waarin alles om zeep werd geholpen door corona. “Wat heeft het virus aangericht in ondernemend Gent?”, vraagt Veli Yüksel zich af. Veel, zo blijkt, al is het jaar nog niet eens om. Het aantal starters bijvoorbeeld daalde met bijna een derde.

 1. Gentenaar Jens straalt in nieuwe seizoen van Bake-Off Vlaanderen: “De wedstrijd heeft me uit mijn comfortzone geduwd”
  PREMIUM
  Gent

  Gentenaar Jens straalt in nieuwe seizoen van Bake-Off Vlaanderen: “De wedstrijd heeft me uit mijn comfortzo­ne geduwd”

  Jens Detollenaere (32) experimenteert al twintig jaar in zijn eigen keuken om prachtige, precieze bakwerken op tafel te toveren. Zijn vrienden waren zodanig onder de indruk van zijn creaties dat ze hem aanspoorden om deel te nemen aan Bake-Off Vlaanderen. Hoewel hij het zelf allerminst verwacht had, straalt Jens in het nieuwe seizoen. Hij werd al twee keer benoemd tot beste bakker, en durfde uit zijn comfortzone te treden. Waar haalt de trotse Gentenaar zijn bakkunsten vandaan? Overweegt hij om na zijn deelname professioneel aan de slag te gaan? En wie is zijn lievelingsbakker in Gent?
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona