Bij het ongeval vatten drie van de vier betrokken wagens vuur.
Volledig scherm
Bij het ongeval vatten drie van de vier betrokken wagens vuur. © Dries Degraeve

E40 richting kust weer vrij na zwaar ongeval: drie auto's uitgebrand, tien kilometer file

De E40 in Drongen richting kust is opnieuw open na een ongeval met vier voertuigen. Drie wagens vatten vuur en brandden uit. Enkel de linkerrijstrook blijft voorlopig afgesloten wegens schade aan het wegdek. Enkele kinderen werden preventief naar het ziekenhuis overgebracht maar er vielen geen zwaargewonden bij de klap.  

  1. Uitbaters café Boer Janssens moeten solliciteren voor eigen job: “Zoveel investeren in iets wat niet van jou is... Wie doet dat?”
    PREMIUM
    Gent, Gentbrugge

    Uitbaters café Boer Janssens moeten sollicite­ren voor eigen job: “Zoveel investeren in iets wat niet van jou is... Wie doet dat?”

    De uitbaters van het bekende café Boer Janssens, aan de rand van de Gentbrugse Meersen, waren van plan nog heel lang verder te doen, maar zijn nu gedwongen om te solliciteren voor hun eigen job. De stad Gent heeft immers besloten het contract voor de uitbating van het café open te stellen, met een nieuwe overeenkomst voor 18 jaar. “Als we puur op ons sentiment afgaan, doen we direct voort: dit werk is ons leven”, zegt de huidige uitbater. “Maar financieel wordt het moeilijk.”