Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens'
Volledig scherm
Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens' © KOS/Miemiekehobbyfotografie

Dure stad

1 reactie

  • Ingrid Cazaerck

    1 jaar geleden
    Het doet heel veel deugd om elke week opnieuw te lezen dat iemand de dingen schrijft die ik denk en hopelijk nog velen met mij. Helaas het ontbreekt de Gentenaar aan het lef van de stroppendrager om iets te doen aan het politieke wanbeheer van alle bestuurders van onze stad. Het loopt de spuigaten uit wetende dat alles voortkomt uit geldzucht, hoe goed verpakt het ook is! Hoe kan het dat de Gentenaars zich zo in de doeken laten draaien? Waar blijft ons gezond verstand?
  1. Hannes en Freek restaureren verroeste wagen om er 20.000 kilometer mee af te leggen: “Van Engeland tot de Mongoolse Steppe en terug”
    PREMIUM
    Gent

    Hannes en Freek restaure­ren verroeste wagen om er 20.000 kilometer mee af te leggen: “Van Engeland tot de Mongoolse Steppe en terug”

    Bijna 20.000 kilometer afleggen in een auto die sinds 1994 stilstond: een nachtmerrie voor velen, maar een droom voor Hannes Lootens (30) en Freek Goethals (29) uit Gent. Deze zomer trekken ze met hun Wartburg die ouder is dan zijzelf richting de Mongoolse steppe, als onderdeel van de Mongol Rally. De auto is er intussen zo goed als klaar voor, na een grondige opknapbeurt die meer kostte dan de auto zelf.
  1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad?  Dat doe je zo
    Play

    Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

  2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
    Play

    De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"