Eindelijk weer feest op 25 juli.
Volledig scherm
Eindelijk weer feest op 25 juli. © Wannes Nimmegeers

Drie besmettingen vastgesteld op Gents testevenement met achthonderd feestvierders, ook komende edities worden alle bezoekers getest

GentOp het testevenement Modul’air in Flanders Expo, waar zo’n achthonderd bezoekers eindelijk weer samen konden feesten, zijn drie mensen positief getest. Door die positieve test, werden de bezoekers niet toegelaten tot het terrein. De organisatie is tevreden over de teststrategie en wil die ook de komende edities toepassen.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).