Shelly de Cooman overleefde de crash niet.
Volledig scherm
Shelly de Cooman overleefde de crash niet. © DDM ROBERT PARDO/Facebook

Drie Belgische toeristen komen om bij zwaar ongeval in Zuid-Frankrijk: “Voor altijd in mijn hart”

“Voor altijd in mijn hart. RIP, lievelingen, ik ga jullie enorm missen.” Met die woorden heeft de moeder van een jonge vrouw uit het Gentse op sociale media afscheid genomen van haar dochter. Shelly de Cooman kwam gisterenmiddag om het leven in het zuiden van Frankrijk, toen de wagen waarin ze zat tegen een boom reed. Ook de bestuurder en de partner van Shelly overleefden het niet. Twee andere inzittenden raakten volgens verscheidene Franse media gewond. 

 1. Uitbollen na de Ronde van Vlaanderen: Spaanse wielerploeg Movistar maakt toeristisch tochtje door Gent en koopt neuzekes
  Gent

  Uitbollen na de Ronde van Vlaanderen: Spaanse wieler­ploeg Movistar maakt toeris­tisch tochtje door Gent en koopt neuzekes

  De 104de editie van de Ronde van Vlaanderen zal velen nog lang bijblijven. Niet alleen omdat het een ongewone editie was, u weet wel waarom, maar ook omdat Vlaanderens Mooiste werd beklonken met een duel tussen Van Aert en van der Poel om duimen en vingers bij af te likken. Team Movistar, dat met Eduard Prades slechts als 68ste een renner over de meet zag rijden, verbleef tijdens de Ronde in Gent. Maandag maakten ze een toeristisch tochtje door de binnenstad.
 1. Andreas Hanche-Olsen scoort bij AA Gentdebuut, maar krijgt er vijf binnen “Dit is bijna beschamend”

  Andreas Han­che-Ol­sen scoort bij AA Gentdebuut, maar krijgt er vijf binnen “Dit is bijna beschamend”

  Wegens een positieve Covidtest (tussen twee negatieve in, nota bene) van Michael Ngadeu na de interlandbreak, mocht Andreas Hanche-Olsen (23) op Cercle zijn debuut maken in het hart van de Gentse defensie. Zijn zaterdagnamiddag begon goed toen hij de gelijkmaker voorbij Cercledoelman Didillon kopte, maar in totaal kregen hij en zijn Buffalo’s er vijf om de oren. Geen leuke start voor de jonge Noorse verdediger.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement