Bestuurder Christophe Haegeman (midden) rijdt met deze temperaturen zelfs in zijn T-shirt rond. "Maar hij zit wel in een verwarmde cabine", grappen ploegmakkers Dries Minoodt (links ) en Benjamin Van Den Bossche.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurder Christophe Haegeman (midden) rijdt met deze temperaturen zelfs in zijn T-shirt rond. "Maar hij zit wel in een verwarmde cabine", grappen ploegmakkers Dries Minoodt (links ) en Benjamin Van Den Bossche. © Wannes Nimmegeers

Door de vrieskou met de helden van Ivago: “Met die sneeuw is verschil tussen blauwe en groene zak moeilijk te zien”

GentOok bij deze vriestemperaturen staan de ophalers van Ivago paraat. Al van zeven uur ‘s morgens zijn Benjamin Van Den Bossche, Christophe Haegeman en Dries Minoodt op de baan om jouw vuilnis weg te brengen. Wij gingen mee op pad. “Een warme koffie doet in deze dagen deugd.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Ook Gentse schoolkinderen volgen training om te reageren op ongepast gedrag: “Toen mijn mama racistische opmerkingen naar haar hoofd kreeg, reageerde niemand”
  Gent

  Ook Gentse schoolkin­de­ren volgen training om te reageren op ongepast gedrag: “Toen mijn mama racisti­sche opmerkin­gen naar haar hoofd kreeg, reageerde niemand”

  Al meer dan duizend mensen volgden een gratis omstanderstraining in Gent – van horecapersoneel tot de volledige gemeenteraad. Maandag werd ook de stap naar jongeren gezet. Een trainer streek neer in een middelbare school om tips te geven aan de jongeren over hoe ze het beste kunnen reageren op racisme, seksisme en ander ongepast gedrag.
 1. Nieuwe aanpak tegen knijtenplaag langs de Schelde: “workshop vallen maken, kruidige planten, en lichte kledij”
  Gentbrugge / Sint-Amandsberg / Destelbergen

  Nieuwe aanpak tegen knijten­plaag langs de Schelde: “workshop vallen maken, kruidige planten, en lichte kledij”

  Nieuw voorjaar, nieuwe knijtenplaag langs de Schelde in Gentbrugge, Sint-Amandsberg en Destelbergen. De aanpak van vorig jaar, waarbij water door de rivier werd gestuwd om de steekbeesten weg te spoelen, is stopgezet, zo bleek op een infovergadering maandagavond. Wat vooral duidelijk is: een oplossing komt er niet voor de sluis in Heusden er staat, en dat is ten vroegste in 2025.