DOK is voorlopig nog niet dood en begraven
Volledig scherm
DOK is voorlopig nog niet dood en begraven © Gianni Barbieux

DOK is terug voor laatste editie

DOK begon vandaag aan zijn negende en laatste seizoen. In het verleden werd het einde van DOK al meermaals aangekondigd, maar de tijdelijke invulling voor de site van de Oude Dokken kon toch steeds de periode verlengen. Nu begint DOK stilaan ingeklemd te raken tussen de nieuwbouwprojecten en dus lijkt het einde wel degelijk nabij. 

0 reacties

 1. Terrassen mogen open vanaf 8 mei, maar wat als je alleen maar een stoep hebt? “Gastronomisch menu op een snel getimmerd terras, vergeet het”
  PREMIUM
  Gent

  Terrassen mogen open vanaf 8 mei, maar wat als je alleen maar een stoep hebt? “Gastrono­misch menu op een snel getimmerd terras, vergeet het”

  Het heeft lang genoeg geduurd maar op 8 mei gaat de horeca weer open, of toch gedeeltelijk. Enkel de terrassen mogen weer open. Een begin als je een grote buitenruimte hebt maar wat met cafés en restaurants die geen of amper een terras hebben? We vroegen het aan 4 van hen, hoe staan zij tegenover de beslissing van het Overlegcomité?
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?