Met de brand in zijn woning kreeg Mich opnieuw een zware klap te verduren.
Volledig scherm
Met de brand in zijn woning kreeg Mich opnieuw een zware klap te verduren. © DVEG/Foto Ronny De Coster en Wannes Nimmegeers

Doffe ellende voor Buffalo Mich (38): café vernield en woning uitgebrand in drie maanden tijd. “We zijn alles kwijt”

Gent/NazarethDe afgelopen maanden zijn hard geweest voor Mich Vynckier uit Nazareth. Begin december belandde een wagen na een slecht ingeschat inhaalmanoeuvre in de voorgevel van The Grand Canyon, het café dat Mich uitbaat. Vrijdagochtend sloeg het noodlot opnieuw toe. De woning van Mich en zijn vriendin Charlotte brandde volledig uit. Vrienden startten al een crowdfunding op.

  1. Film Fest Gent lonkt naar Zuid-Korea op 49ste editie, Lukas Dhont opent met ‘Close’: “Ontmoeten, verbinden en delen, daar draait het dit jaar om”
    GENT

    Film Fest Gent lonkt naar Zuid-Ko­rea op 49ste editie, Lukas Dhont opent met ‘Close’: “Ontmoeten, verbinden en delen, daar draait het dit jaar om”

    Op 11 oktober gaat de 49ste editie van het Film Fest Gent van start, het meest vermaarde filmfestival van de Benelux, waar soundtrack de klok slaat. Dit jaar ligt de focus op Zuid-Korea, dat de laatste jaren als filmland steeds bekender wordt. Maar de opener komt uit Gentse grond: Lukas Dhont zijn nieuwste prent opent het festival.