Volledig scherm
© Kristof Pieters

Dodelijk ongeval op E17 in Destelbergen: twee rijstroken versperd

DestelbergenOp de E17 in Destelbergen richting Gent is woensdagnamiddag een voertuig op de staart van een file ingereden. De persoon overleefde de klap niet. De midden- en rechterrijstrook zijn ondertussen versperd. Er wordt ernstige verkeershinder verwacht.

 1. Patissier van sterrenchefs opent zaak in hartje Gent: “Heel goede slagers, traiteurs en vishandelaars hier, maar weinige goede bakkers”
  PREMIUM
  Gent

  Patissier van sterren­chefs opent zaak in hartje Gent: “Heel goede slagers, traiteurs en vishande­laars hier, maar weinige goede bakkers”

  Vlak naast de populaire koffiebar Take Five werd dinsdag een gloednieuwe bakkerij geopend: Kūltūr. Kort na de middag waren de meeste broden, koeken en taartjes daar al uitverkocht. Zo’n opkomst had zaakvoerder Mathieu Dierinck (34) niet verwacht, al is succes niet nieuw voor hem. Tot voor kort reisde de bakker Europa rond om te werken voor topchefs als Gordon Ramsay en Michel Roux.
 2. Omwonenden van Schelde kunnen beginnen dromen van zorgeloze zomer zonder muggen: “Met extra geulen is definitieve oplossing in zicht”
  PREMIUM
  Gentbrugge/Schellebelle

  Omwonenden van Schelde kunnen beginnen dromen van zorgeloze zomer zonder muggen: “Met extra geulen is definitie­ve oplossing in zicht”

  Wordt het een zorgeloze zomer zonder corona en vooral zonder de irritante steekmuggen? Dat vragen de omwonenden van de oude Schelde-arm in Gentbrugge en het natuurgebied Wijmeers in Wichelen zich af. Reeds jarenlang geven de knijten er overlast, vooral op zomeravonden. In Wichelen lijkt de oplossing in de maak en in Gentbrugge werden extra geulen gegraven in afwachting van een definitieve oplossing.
 1. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

 2. Piloot spot UFO, luchtvaartmaatschappij verwijst naar FBI
  Play

  Piloot spot UFO, luchtvaart­maat­schap­pij verwijst naar FBI